Nano Teknolojik Diş Fırçası Misoka

separator

Misoka Nedir?

Dişlerini sadece suyla temizlemek için kullanılan MISOKA diş fırçası ilk olarak 2007'de Yumeshokunin Co. tarafından tasarlanmıştır. Geliştirilen bu yeni diş fırçası, diş plaklarından kurtulmanıza yardımcı olmak için nano mineral bir kaplama ile işlenmiş kılları ile sadece nemlendirip fırçalamak için geliştirilmiştir.

İşlemde tek bir bardak su gerektirdiği için, insan sağlığına ve küresel çevreyi korumaya da katkıda bulunur.

Bugüne kadar Asya'da ve dünyada 3 milyondan fazla diş kullanıcısı bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için: https://misoka.com.tr

Florür Nedir?

Florür nötr haldeki flor atomunun, elektron alarak iyon haline geçtiğinde aldığı isimdir. Doğada kendi başına yer almayan Florür, ancak bir çözeltide karşı iyonuyla birlikte varolabilir.

Diş macunlarından hazır gıdalara, her gün kullandığımız şebeke suyundan bebek mamalarına kadar birçok tüketim maddesinde bulunan Florür, alüminyum imalat ve nükleer sanayinin atık ürünü olan Sodyum Florür olarak da adlandırılır.

Diş Macununda Bile Bulunan Florür, Vücudumuza Zarar Verir mi?

Evet. Günde en az iki kez fırçalayarak koruduğumuz dişlerimiz, kullandığımız diş macunu nedeniyle vücudumuzda daha büyük sorunlara yol açabilir.

Florür, vücudumuza doğal yollarla girer. Su şebekesinden kullandığımız su, soda, şarap, işlenmiş gıdalar, hazır çorba, soslar ve bebek mamaları florür içerir. İster istemez birçoğuna maruz kalırız.

Yetişkinlerde %50, bebeklerde %15-20 florür miktarını böbrekler sayesinde dışa atsak da, fazla florür kemiklerde birikerek eklem rahatsızlıklarına sebep olur ve bağışıklık sisteminde direnci düşürür.

Yapılan araştırmalarda vücuda fazla yüklenen florürün, sperm kalitesinde, IQ seviyesinde ve melatonin salgısında düşüşe neden olduğu kanıtlanmıştır. Kurşun emilimini, tümör ve kanser oranını artırır; tiroid fonksiyonunu düşürür, kolajen sentezini bozar.

Katkı maddelerinden ne kadar uzak kalıyorsak, diş sağlığımız için kullandığımız ürünlere de bir o kadar dikkat etmeliyiz.

Florürün zararı bu kadar kanıtlanmışken neden daha fazla maruz kalalım?

  • Şekerli, rafine gıdaları hayatımızdan çıkaralım,
  • Şebeke suyunu yemeklerde ve içeceklerde kullanmayalım,
  • Doğal gıdalarla beslenmeye gayret edelim, hazır gıdalardan kaçınalım,
  • Ve en önemlisi hayatımızdan diş macununu çıkaralım.

Diş Macunu Olmadan Diş Temizliği Mümkün mü?

Tabii ki mümkün.

Gelişen teknoloji sayesinde, hayatımıza tehdit oluşturabilecek birçok şeyden vazgeçme olanağımız doğdu. Misal, diş macunsuz kullanılabilen diş fırçaları.

MİSOKA

Osaka merkezli teknoloji şirketi Yumeshoku’nin işbirliğiyde 2007’de üretilen Misoka diş fırçası, diş macununa gerek duymadan diş yüzeyindeki plağı uzaklaştırır. Küresel çevreye dost ve Japon işçiliği felsefesinin diş fırçasına yansıtılmış halidir.

Misoka diş fırçasının en önemli özelliği, kıllarının nano boyutta 1 milyar mineralle kaplanmış olmasıdır. Fırça üzerindeki iyonlar, diş yüzeyindeki birikimleri ve lekeleri temizler; diş minesini kaplayarak koruma kalkanı oluşturur.

MİSOKA Diş Macununa Gerek Duymadan Dişleri Nasıl Temizler?

Nanomineralle fırçalama, su ile fırçalama anlamına gelir. Misoka, 1 bardak içme suyuna daldırıldığında kılları üzerindeki iyonları serbest bırakarak, diş hekimlerinin uyguladığı temizliği ve parlaklığı kolayca sunar. Nano boyutlu Magnezyum, Kalsiyum, Sodyum içeren Misoka, diş yüzeyine hidrofilik özellik katarak leke ve kirlere karşı direnç sağlar.

Daha fazla etki için, fırçalama sırasında kullanılan içme suyu ile gargara yapılmalıdır.

Benzersiz şekilde geliştirilmiş ultra ince kıl tasarımı sayesinde diş ve diş etlerine hassas ve tam bir bakım elde edilmesini sağlar.

Bir diş hekimi olarak, Misoka’yı hastalarıma ve çevreme güvenle öneriyorum.

Macunsuz Diş Temizleyen Nano Teknolojik Diş Fırçası Misoka

Osaka merkezli teknoloji şirketi Yumeshoku'nun işbirliğiyde üretilen, Misoka diş fırçasının en önemli özelliği, kıllarının nano boyuttaki mineral iyonlarla kaplanmış olması. (1 nanometre, metrenin milyarda biri, diğer bir deyişle 1 milimetrenin milyonda biri kadardır) Kıllar üzerindeki iyonlar, fırçalama sırasında ağızda ve dişteki tüm bakterileri yok ederken diş minesini kaplayarak bir tür koruma kalkanı da oluşturuyor.

Bu üründe diş macunu kullanmak yerine diş fırçasını bir bardak su içine daldırarak kıllar üzerindeki iyonların serbest kalmasını sağlıyor ve dişinizi fırçalıyorsunuz. ’’Diş macunu kullanmaksızın dişiniz tıpkı diş hekiminin uyguladığı temizlik operasyonu sonrasındaki kadar parlak ve temiz oluyor. ’’diyor fırçanın tasarımcıları.

Diş fırçası üzerindeki kılların her biri sadece 0.178 milimetre kalınlığında. Uçları sivriltilmiş olan bu ince kıllar dişler arasındaki açıklıkların da iyice temizlenmesini sağlıyor.

Japonya’da ‘’ayın son günü’’ anlamına gelen ‘’MİSOKA’’ kelimesi diş fırçasının aylık kullanım süresini akla getirmesi için tercih edilmiş. Günde 3 kez dişinizi fırçalıyorsanız 1 ay sonunda diş fırçanızı yenilemeniz gerekiyor çünkü Misoka diş fırçasıyla toplamda 90 kez etkili bir biçimde diş temizliği yapılıyor.


BULUŞLAR VE YENİLİKLER İNSANLARIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAK VE HEP DAHA İYİSİNİ İNSANA SUNMAK İÇİN VAR. BU BULUŞ DA AĞIZ HİJYENİNİ İNSANOĞLUNUN HİZMETİNE KOLAYLIK VE PRATİKLİK SUNARAK HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRIYOR.

Misoka'nıza hemen kavuşmak için: https://misoka.com.tr